tisdag 4 augusti 2009

Dalarna 2009


Ester, Macki, Olle, Gustafs brygga och Grycken

Nu har vi varit i Stjärnsund i farmor Kinas "pörte" igen. Ingen dusch och ingen toalett på en vecka - men vi har klarat oss över förväntan med Grycken, utedasset och pottorna. Vädret har såklart varit sådär och myggorna har varit trista. Vi har trots detta varit ute en hel del, badat varje dag och även fått fram grillen vid några tillfällen.

I Stjärnsund finns väl egentligen inte så mycket annat att göra än att ta det lugnt och det passade nog hela familjen ganska bra. Ester fick dock igenom sitt önskemål om att åka till Furuviksparken i Gävle även detta år. Och mamma Jossan fick igenom önskemål om att åka till Högbo bruk som visade sig vara ett härligt ställe för hela familjen. Har numera även införskaffat en jordglob - på loppis i Hedemora!



Ester med håven på Gustafs brygga


Ester på Högbo bruk


Olle tycker om att gunga - här på Högbo bruk


Ester med kompisen Ellen i farmors tarre

2 kommentarer:

  1. Det verkar ju som om ni haft det mysigt trots lite risigt väder o mygg. Men det har ju varit så för dom flesta i sommar. Men kul att ni åkte till Dalarna, där är ju så fint! Ibland behöver man koppla av o ha det lite primitivt. Nyttigt för då sätter man värde även på en vanlig toalett. Pussa dom små godingarna

    SvaraRadera
  2. Oj! Inget badrum på en vecka....Det låter som scoutlägret "Bohus -88". Och aldrig har en dusch suttit så fint som efter den veckan!!! Men med småbarn är det friskt vågat! Dalarna ser annars mysigt ut! Men mobilnätet verkar kasst! :)

    SvaraRadera