torsdag 24 september 2009

Det händer en massa på L:a drottninggatan...

Madeleine och hennes lilla dotter Johanna har varit och hälsat på oss. Olle och Johanna verkade tycka om varandra.

De kaffedrickande mammorna har haft utbyte av varandras sällskap ett tag - och nu verkar det som om även de små killarna (Olle, Sigge och Emil) är redo att uppskatta varandras sällskap!



När pappa var i Örebro med jobbet passade resten av familjen på att åka hem till Knäred en sväng. Mormor har precis varit ute och sprungit en sväng men har krafter över att busa med Olle.

Kul med morfar.


Även om mamma klär mig i rosa sovkläder är jag bra på att ställa mig upp nuförtiden.




...utan att vi egentligen gör något speciellt. Det är fullt upp med att bara få företaget att gå runt, tycker frugan. Längtar dock inte mig fördärvad efter att börja jobba igen utan tycker att det är härligt att få vara hemma med barnen (även om det ibland tar på krafterna med en liten Olle som fortfarande vill äta alldeles för många gånger nattetid). Det finns dock resurser kvar till att höstpyssla. Jag och Ester har haft och har flera trevliga höstprojekt på gång. Bl.a. har vi tillverkat en fotoanslagstavla som hänger i köket - med våra finaste bilder från sommaren som gått. Ester har på kort tid även skapat flera målningar i akryl (brås nog på farmor Kina), för att piffa lite i höstrusket. Även samlat ihop 31 (mycket viktigt att räkna) kastanjer och lagt i glasvas. Nu har vi ett och annat syprojekt framför oss. Känns kul. Och extra skönt när mamman äntligen tagit kontakt med Veteranpoolen för att få assistans med mindre trevligare göromål i hemmet. Markus har kanske också drabbats av pyssel-lust. Han har nämligen bytt strängar på gitarren och även gjort färdigt en av våra (mest hans) hits. Ester låter för övrigt hälsa att man inte kan ha mysis på "Norrgården". Det är jeans som gäller när man är fyra år. Detta kan mamman, som själv hade wct-overall ända upp i högstadieålder, inte riktigt förstå. Men nya norrgårdsjeans har i alla fall inhandlats.











1 kommentar:

  1. Det är klart att man inte kan ha mysdress på dagis! Fattar mamma ingenting? Skulle du vilja ha mysbyxor på kammarrätten Jossan? Nä, just det!
    Hurra för ROT-avdrag på hushållsnära tjänster!
    Kram från Barsebäck!

    SvaraRadera